artikel

Groosman

Portfolio

Bedrijfsprofiel Groosman staat voor integraalarchitectuur, design & engineering van verblijfsomgevingen, die door verdieping en versterking leidt tot een blijvend verrijkend proces en eindresultaat. ‘made to meet’ maken wij waar door onze integrale manier van denken en samenwerken. Wij stellen ons open voor onze omgeving, onze gebruikers en onze partners, zodat wij blijven leren en ons […]

Bedrijfsprofiel

Groosman staat voor integraalarchitectuur, design & engineering van verblijfsomgevingen, die door verdieping en versterking leidt tot een blijvend verrijkend proces en eindresultaat.

‘made to meet’ maken wij waar door onze integrale manier van denken en samenwerken. Wij stellen ons open voor onze omgeving, onze gebruikers en onze partners, zodat wij blijven leren en ons bewust zijn van onze nalatenschap.

Contactegevens
Schouwburgplein
3012 CL Rotterdam

T: 010 – 2014000
Email: info@groosman.com

http://www.groosman.com

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwInterieurarchitectuur

Reageer op dit artikel