artikel

BDP.khandekar

Portfolio

Bedrijfsprofiel BDP.khandekar is onderdeel van BDP – het grootste interdisciplinaire ontwerpbureau in Europa. BDP is actief in vrijwel alle ontwerpdisciplines en loopt voorop met het ontwerpen van gebouwen voor gezondheidszorg, onderwijs, retail, sport en wonen. Door de multidisciplinaire bezetting van het bureau (met een team van stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en -technici, architecten en projectleiders) en een […]

Bedrijfsprofiel

BDP.khandekar is onderdeel van BDP – het grootste interdisciplinaire ontwerpbureau in Europa. BDP is actief in vrijwel alle ontwerpdisciplines en loopt voorop met het ontwerpen van gebouwen voor gezondheidszorg, onderwijs, retail, sport en wonen. Door de multidisciplinaire bezetting van het bureau (met een team van stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en -technici, architecten en projectleiders) en een duidelijke visie, is BDP.Khandekar meestal van visie tot realisatie bij een project betrokken.

Het bureau heeft een duidelijke visie als het gaat om stedenbouwkundige en landschappelijke opgaven, ruimtelijke inrichting en architectuur. Hierbij wordt steeds de plek als uitgangspunt genomen, met de specifieke eigenschappen, verbanden en historie die daarbij horen. Beginpunt bij iedere opgave is een analyse van de locatie, met knelpunten en (potentiële) kwaliteiten, zowel van het plangebied als de grotere context. Vanuit de specifieke omstandigheden van de plek en het gevraagde programma wordt gezocht naar een helder concept en bij grote projecten tevens naar een plan van aanpak.

Contactegevens
Secr. Runsinkbrink
2731 AG Benthuizen

T: 079-3426728
F: 079-3411501
Email: info@BDPkhandekar.com

http://www.BDPkhandekar.com

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwLandschapsarchitectuur
Lidmaatschappen: BNAnbSPNVTL

Reageer op dit artikel