artikel

opZoom architecten bv

Portfolio

opZoom is een jong architectenbureau dat gerund wordt door twee ervaren architecten: ir. Johan Blokland en ir. Marie-Jeanne Sas. Het bureau richt zich op maatschappelijke opgaven in de sectoren wonen, zorg, dienstverlening en onderwijs. Een substantieel deel van de opgaveportefeuille bestaat uit herstructureren en herbestemmen waarbij duurzaamheid, eigenheid en realisatie voorop staan.Beide architecten staan midden […]

opZoom is een jong architectenbureau dat gerund wordt door twee ervaren architecten: ir. Johan Blokland en ir. Marie-Jeanne Sas. Het bureau richt zich op maatschappelijke opgaven in de sectoren wonen, zorg, dienstverlening en onderwijs. Een substantieel deel van de opgaveportefeuille bestaat uit herstructureren en herbestemmen waarbij duurzaamheid, eigenheid en realisatie voorop staan.Beide architecten staan midden in de samenleving, zijn sociaal geëngageerd en gaan graag en voortvarend de open dialoog met hun opdrachtgevers en gebruikers aan. Sleutelwoorden hierbij zijn: empathie, visie en verbeelding. We zijn toegankelijk en gaan onbevooroordeeld het gesprek aan, op zakelijk en persoonlijk niveau. We opereren professioneel en integer en zorgen er te allen tijde voor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld.opZoom is een compact en uiterst efficiënt en flexibel werkend bureau met vijf hoogopgeleide medewerkers en hoogwaardige samenwerkingsverbanden. We kunnen grote complexe plannen aan en waarderen tegelijkertijd de uitwerking op detailniveau. Het bureau opereert daadkrachtig, denkt proactief mee en zorgt voor een gestroomlijnd proces, waarbij planning en budget leidend zijn.

Contactegevens
Willemsplein
6811 KA Arnhem

T: 026-3684270
Email: bureau@opzoom.nl

http://www.opzoom.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwInterieurarchitectuur
Oprichting: 2012
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel