artikel

vrp architecten bna

Portfolio

vrp architecten bna is opgericht in 1968, en heeft zijn naam in de afgelopen 40 jaar gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Inmiddels is het uitgegroeid tot een middelgroot bureau en werkzaam in heel Nederland. Bij het bureau werken veelzijdige en vakkundige medewerkers aan het ontwerpen en begeleiden van de uitvoering van zeer […]

vrp architecten bna is opgericht in 1968, en heeft zijn naam in de afgelopen 40 jaar gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Inmiddels is het uitgegroeid tot een middelgroot bureau en werkzaam in heel Nederland.


Bij het bureau werken veelzijdige en vakkundige medewerkers aan het ontwerpen en begeleiden van de uitvoering van zeer uiteenlopende projecten. Het beleid van vrp architecten is erop gericht creativiteit te koppelen aan een gedegen praktijkervaring.


Contactegevens
Stationsstraat
2371SH Roelofarendsveen

T: 0713319003
F: 0713316145
Email: info@vrparchitecten.nl

http://www.vrparchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurInterieurarchitectuur
Oprichting: 1968
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel