artikel

Van Egmond Totaal Architectuur

Portfolio

Bedrijfsprofiel Van Egmond Totaal Architectuur is een veelzijdig architectenbureau met meer dan 40 medewerkers met een ideale mix van jong enthousiasme en ervaren vakmanschap. Het TOTAAL omvat ARCHITECTUUR | STEDENBOUW | INTERIEUR | CONCEPTEN | TUINONTWERP | HAALBAARHEIDSSTUDIES | SUPERVISORSCHAP. De architectuur wordt gekenmerkt door een scherpe balans van conceptuele creativiteit en commercieel innovatief meedenken […]

Bedrijfsprofiel

Van Egmond Totaal Architectuur is een veelzijdig architectenbureau met meer dan 40 medewerkers met een ideale mix van jong enthousiasme en ervaren vakmanschap. Het TOTAAL omvat ARCHITECTUUR | STEDENBOUW | INTERIEUR | CONCEPTEN | TUINONTWERP | HAALBAARHEIDSSTUDIES | SUPERVISORSCHAP.

De architectuur wordt gekenmerkt door een scherpe balans van conceptuele creativiteit en commercieel innovatief meedenken met de opdrachtgevers. Culturele context en het specifieke programma worden vertaald in hoogwaardige ruimtelijke architectuur met zorgvuldige kwaliteitsbewaking tot aan het laatste detail.

Van stedenbouwkundig plan tot droomvilla, van kantorentoren tot basisschool en van hotel tot gevangenis, het gehele bouwproces wordt van ontwerp tot laatste schroef door het bureau met liefde begeleid.

Contactegevens
Gooweg
2201 AX Noordwijk

T: 071-3619700
F: 071-3611366
Email: diederik@hansvanegmond.nl

http://www.hansvanegmond.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers

Reageer op dit artikel