artikel

Schippers Architecten BNA

Portfolio

Bedrijfsprofiel Al ruim 85 jaar geven Schippers Architecten BNA en Schippers Projecten PBR vorm aan de wensen van hun opdrachtgevers vanuit een hedendaagse en nuchtere kijk op architectuur. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het ontwerp van een fors aantal nieuwbouwwoningen en diverse eenheden grootonderhoud en renovatie per jaar. Daarnaast bestaat een gedeelte van het opdrachtenpakket […]

Bedrijfsprofiel

Al ruim 85 jaar geven Schippers Architecten BNA en Schippers Projecten PBR vorm aan de wensen van hun opdrachtgevers vanuit een hedendaagse en nuchtere kijk op architectuur. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het ontwerp van een fors aantal nieuwbouwwoningen en diverse eenheden grootonderhoud en renovatie per jaar. Daarnaast bestaat een gedeelte van het opdrachtenpakket uit utiliteitsbouw en een steeds groter aantal oplossingen voor de combinatie van wonen en zorg. In onze visie is ook de toekomstige gebruiker van het gebouw onze opdrachtgever. Wij zien ontwerpen als een interactief proces waarbij in een open discussie samen met alle betrokkenen tot een realistisch plan wordt gekomen. Kenmerkend voor al onze ontwerpen zijn de technisch verantwoorde oplossingen met een duurzame kwalitatieve en eigentijdse uitstraling.

Contactegevens
Burgemeester Patijnlaan
2585 CB Den Haag

T: 070-3505751
Email: schippers@schippers-bna.nl

http://www.schippers-bna.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1924
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel