artikel

OPL architecten / re-designers

Portfolio

Bedrijfsprofiel OPL architecten/ re-designers bestaat sinds 1948. Het bureau is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland. We ontwerpen nieuwe gebouwen en re-designen bestaande. Onze expertise strekt zich uit van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Van kantoren, woningen en winkels tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouwomgevingen. […]

Bedrijfsprofiel

OPL architecten/ re-designers bestaat sinds 1948. Het bureau is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland. We ontwerpen nieuwe gebouwen en re-designen bestaande. Onze expertise strekt zich uit van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Van kantoren, woningen en winkels tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouwomgevingen.

OPL architecten/re-designers staat voor vakkundigheid en bewezen competentie. Voor bevlogen ontwerpen en hoog bouwkundig inzicht. We komen afspraken na en leveren de prestaties die we met onze opdrachtgevers zijn overeengekomen. Onze bewijsvoering ligt in creatief (re-)design in combinatie met gedegen projectmanagement. We werken vanuit een conceptuele gedachte en zoeken altijd naar de beste oplossing voor verlevendiging van de stad, de woonomgeving, de werkplek. We ontwerpen krachtige en heldere gebouwen, die meetbaar presteren. Die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. En die blijven boeien.

Contactegevens
Maliesingel
3581 BK Utrecht

T: 030-2511005
F: 030 – 2511005
Email: info@oplarchitecten.nl

http://www.oplarchitecten.nl

Bureauinformatie
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel