artikel

Nowotny Architecten

Portfolio

Nowotny Architecten is opgericht in 1999 en werkzaam op het gebied van architectuur (woningbouw en utiliteitsbouw en dan zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming), stedenbouw, interieur en meubelontwerp. Alexander Nowotny heeft als architect meer dan twintig jaar ervaring. Hij werkte in Amerika, Nieuw Zeeland en Duitsland. In Nederland heeft hij gewerkt bij Rem Koolhaas en […]

Nowotny Architecten is opgericht in 1999 en werkzaam op het gebied van architectuur (woningbouw en utiliteitsbouw en dan zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming), stedenbouw, interieur en meubelontwerp. Alexander Nowotny heeft als architect meer dan twintig jaar ervaring. Hij werkte in Amerika, Nieuw Zeeland en Duitsland. In Nederland heeft hij gewerkt bij Rem Koolhaas en negen jaar met Groep 5. Zijn werken zijn zowel nationaal als internationaal gepubliceerd.

In principe worden alle met een opdracht samenhangende werkzaamheden binnen het bureau uitgevoerd en eventueel kunnen onderdelen naar behoefte worden uitbesteed. Hierdoor kan voor iedere bouwopgave een hoog kwaliteitsniveau binnen de gestelde tijd en de financiële limieten worden gegarandeerd.

Nowotny Architecten heeft bewezen innovatieve oplossingen geïntegreerd te kunnen toepassen in een verscheidenheid aan bouwprojecten. De architectonische kwaliteit en de optimalisatie van gebruiks- en belevingswaarde staan hierbij voorop. Duurzaam materiaal en energiegebruik zijn vaste onderdelen van de planontwikkeling.

In Nederland heeft Nowotny Architecten een groot aantal projecten gepland en gerealiseerd. Voor een gedetailleerd overzicht van huidige en gerealiseerde projecten is een referentielijst beschikbaar.

 

Contactegevens
Postbus
2601 DC Delft

T: 015 2128817
F: 015 2127583
Email: bureau@nowotny.nl

www.nowotny.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwInterieurarchitectuur
Oprichting: 1999

Reageer op dit artikel