artikel

MAS Architectuur – Hengelo

Portfolio

Bedrijfsprofiel MAS architectuur is een integraal werkend architectenbureau. De disciplines van het bureau omvatten het gehele traject; van ontwerp tot oplevering, van planning tot onderhoud. Architectuur is een combinatie van dienstbaarheid en creatie. Het ontwerpproces is een zoektocht naar de juiste balans tussen ratio en emotie, tussen techniek en esthetica. Wat MAS betreft is de […]

Bedrijfsprofiel

MAS architectuur is een integraal werkend architectenbureau. De disciplines van het bureau omvatten het gehele traject; van ontwerp tot oplevering, van planning tot onderhoud. Architectuur is een combinatie van dienstbaarheid en creatie. Het ontwerpproces is een zoektocht naar de juiste balans tussen ratio en emotie, tussen techniek en esthetica.
Wat MAS betreft is de toekomstige gebruiker, bezoeker en/of bewoner maatgevend in het antwoord bij deze zoektocht. Bij ons staat de mens centraal.

Contactegevens
Beukweg
7556 DD Hengelo

T: 074-2505453
F: 074-2504323
Email: hengelo@masarchitectuur.nl

http://www.masarchitectuur.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1865

Reageer op dit artikel