artikel

Marge Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Marge architecten heeft in haar bijna 30 jarig bestaan een veelzijdige expertise opgebouwd in het ontwerpen en realiseren van kleine en grote woningbouwprojecten. Het accent ligt hierbij op renovatie en herstructurering van voor- en naoorlogse woningbouwprojecten. Nieuwe ontwikkelingen zijn woonzorg- en appartementencomplexen in combinatie met voorzieningen en parkeergarages. Onze projecten zijn te vinden in […]

Bedrijfsprofiel

Marge architecten heeft in haar bijna 30 jarig bestaan een veelzijdige expertise opgebouwd in het ontwerpen en realiseren van kleine en grote woningbouwprojecten. Het accent ligt hierbij op renovatie en herstructurering van voor- en naoorlogse woningbouwprojecten. Nieuwe ontwikkelingen zijn woonzorg- en appartementencomplexen in combinatie met voorzieningen en parkeergarages. Onze projecten zijn te vinden in uitbreidingswijken, herstructureringsgebieden en binnenstedelijke locaties.

Ons bureau telt thans 12 ontwerpers en technici waarmee wij projecten van programma tot en met de oplevering geheel ontwikkelen en begeleiden.

In het ontwerpproces zoeken wij het optimum van alle relevante randvoorwaarden. Op basis van analyse komen wij, in dialoog met betrokkenen, tot een realiseerbaar plan. Hierin vormen de fysieke omgeving, het gebruik en de door de opdrachtgever gewenste identiteit het uitgangspunt.. Begrippen als duurzaamheid en kostenbeheersing zijn voor ons even vanzelfsprekend als architectonische en bouwkundige kwaliteit.

Wij kiezen een architectuur die past bij de eigenschappen van het omliggende gebied. Omdat elke opdracht en situatie anders is, ontstaat vanzelf een grote verscheidenheid aan oplossingen. De beleving van de gebruiker staat bij ons centraal, waarbij die van de toevallige passant niet wordt vergeten.

Marge Architecten is thuis op drie terreinen: nieuwbouw van appartementen, nieuwe laagbouw en renovatie.

Contactegevens
s-Gravendijkwal
3021 EC Rotterdam

T: 010-2440242
F: 010-4772704
Email: info@marge-architecten.nl

http://www.marge-architecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1979

Reageer op dit artikel