artikel

Lugten Malschaert Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Lugten Malschaert Architecten is een middelgroot en veelzijdig architectenbureau. Wij hebben een langdurige ervaring met woning- en utiliteitsbouw in de restauratie, renovatie en nieuwbouw. Het bureau beheerst alle fasen van het bouwproces, vanaf het maken van een ontwerp tot en met het voeren van directie op de bouwplaats. De opdrachten van overheden, woningbouwverenigingen en […]

Bedrijfsprofiel

Lugten Malschaert Architecten is een middelgroot en veelzijdig architectenbureau. Wij hebben een langdurige ervaring met woning- en utiliteitsbouw in de restauratie, renovatie en nieuwbouw. Het bureau beheerst alle fasen van het bouwproces, vanaf het maken van een ontwerp tot en met het voeren van directie op de bouwplaats.
De opdrachten van overheden, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars worden gerealiseerd door en onder leiding van Andries Lugten en Theo Malschaert.

Contactegevens
Buiten Walevest
3311 AD Dordrecht

T: 078-6393535
F: 078-6393530
Email: a.lugten@lmarchitecten.nl

http://www.lmarchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel