artikel

LEVS architecten

Portfolio

DE OPLOSSING IS VAAK ANDERS DAN VOORAF GEDACHT De partners van LEVS – Marianne Loof, Adriaan Mout en Jurriaan van Stigt – zijn eigenzinnig. Net zoals het team van mensen dat bij ons werkt. We houden van lastige vraagstukken en bemoeien ons graag met meer dan het ontwerp alleen. Het hele traject is ons toevertrouwd, […]

DE OPLOSSING IS VAAK ANDERS DAN VOORAF GEDACHT

De partners van LEVS – Marianne Loof, Adriaan Mout en Jurriaan van Stigt – zijn eigenzinnig. Net zoals het team van mensen dat bij ons werkt. We houden van lastige vraagstukken en bemoeien ons graag met meer dan het ontwerp alleen. Het hele traject is ons toevertrouwd, van schetsontwerp tot directievoering. Maar we doen ook stedenbouwkundige studies en haalbaarheidsonderzoeken. En we zijn thuis in bouwkosten en exploitaties. Die betrokkenheid bij alle fases van het proces maakt het eindresultaat er ons inziens beter op.

Ons werkterrein is breed en beslaat zowel woningbouw als eerstelijns en woon-, zorg- en onderwijsgebouwen, maar ook complexe gemengde opgaven met bijzondere programma’s. Een grote betrokkenheid van ons, maar ook van de opdrachtgever is een voorwaarde voor succesvolle gebouwen.

Kenmerk van onze werkwijze is samenwerken. Niet alleen onderling, maar met alle partijen in het proces. Die samenwerking is erop gericht te inspireren, uit te dagen en gebruik te maken van elkaars specifieke expertise en mening om zo tot de beste resultaten te komen. Waar we met zijn allen naar streven? Naar een goed antwoord op de vraag, een antwoord dat meer biedt dan vooraf bedacht. Naar een verrassende oplossing die werkt, mooi is en lang goed blijft.

Contactegevens
Cruquiusweg
1019 AG Amsterdam

T: 020-6735762
F: 020-6620931
Email: post@levs.nl

http://www.levs.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1989
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel