artikel

Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel LKSVDD architecten staat met ruim 45 medewerkers voor het op een coöperatieve en plezierige wijze ontwerpen van gebouwen door het hele land. Ons bureau is in vrijwel alle werkgebieden van de bouwkolom actief. Van stedenbouwkundige planontwikkeling tot en met interieur en renovatie. Belangrijke specialisatie is mogelijk geworden door het ontwerpen van veel woningbouw, scholen, […]

Bedrijfsprofiel

LKSVDD architecten staat met ruim 45 medewerkers voor het op een coöperatieve en plezierige wijze ontwerpen van gebouwen door het hele land. Ons bureau is in vrijwel alle werkgebieden van de bouwkolom actief. Van stedenbouwkundige planontwikkeling tot en met interieur en renovatie. Belangrijke specialisatie is mogelijk geworden door het ontwerpen van veel woningbouw, scholen, gebouwen voor kinderopvang en sportgebouwen. Maar ook multifunctionele gebouwen en utiliteitsbouw zorgen voor een breed opdrachtenpakket.

In goede architectuur zijn aspecten van duurzaamheid en energiebewust bouwen geïntegreerde kwaliteiten. In ieder ontwerpproces brengen wij daarom architecten, constructeurs, bouwfysici en installatieadviseurs samen om zo tot een optimaal mogelijk ontwerp te komen. Als in de ontwerpfase gelijktijdig door iedereen aan oplossingen wordt gewerkt, levert dat niet alleen een beter en vaak goedkoper eindresultaat op, maar stimuleert het ook de innovatieve denkkracht.

Onze allround deskundigheid garandeert bovendien een continuïteit in de bureauorganisatie. Met veel ruimte voor inbreng van de opdrachtgever. En veel aandacht voor de achterliggende vraagstelling. Zorgvuldig en deskundig. Betrouwbaar en betrokken.

Op aanvraag is informatie over referentieprojecten beschikbaar.

Contactegevens
Markt
7551 CK Hengelo

T: 074-2435555
F: 074 243 70 59
Email: hengelo@lksvdd.nl / amsterdam@lksvdd.nl

http://www.lksvdd.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1948

Reageer op dit artikel