artikel

KOW

Portfolio

Bedrijfsprofiel KOW focust zich op het professioneel en creatief formuleren en beantwoorden van de opgaven die de maatschappij aan de bouwsector en de ontwerper stelt. Het is een eigenzinnig en veelzijdig ontwerpbureau met de disciplines architectuur, stedenbouw, duurzaamheid, herstructurering en engineering allemaal in eigen huis. Het bureau volgt de ontwikkelingen in de bouwkolom actief en […]

Bedrijfsprofiel
KOW focust zich op het professioneel en creatief formuleren en beantwoorden van de opgaven die de maatschappij aan de bouwsector en de ontwerper stelt. Het is een eigenzinnig en veelzijdig ontwerpbureau met de disciplines architectuur, stedenbouw, duurzaamheid, herstructurering en engineering allemaal in eigen huis. Het bureau volgt de ontwikkelingen in de bouwkolom actief en ambieert hieraan vorm te geven. Voor samenwerking in het kader van ketenintegratie of design build constructies is KOW een gewaardeerd partner. Daarnaast is het bureau een van de voortrekkers in het gebruik van BIM building informatie modeling. KOW heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Shanghai.

Contactegevens
Esperantoplein
2518 LE Den Haag

T: 070-3466600
F: 070-3561260
Email: info@kow.nl

http://www.kow.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers

Reageer op dit artikel