artikel

Jorissen Simonetti architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Jorissen Simonetti architecten is in 1992 ontstaan uit de fusie van twee reeds lang bestaande bureau’s en is momenteel een van de grotere bureaus in Nederland. Er zijn vestigingen in Doetinchem, Maarssen, Steenwijk, Leiden en Rijssen. Vier partners leiden een sterk team van zo’n 55 competente en enthousiaste collega’s: architecten, projectmanagers, interieurontwerpers, tekenaars, bestekschrijvers, […]

Bedrijfsprofiel

Jorissen Simonetti architecten is in 1992 ontstaan uit de fusie van twee reeds lang bestaande bureau’s en is momenteel een van de grotere bureaus in Nederland. Er zijn vestigingen in Doetinchem, Maarssen, Steenwijk, Leiden en Rijssen. Vier partners leiden een sterk team van zo’n 55 competente en enthousiaste collega’s: architecten, projectmanagers, interieurontwerpers, tekenaars, bestekschrijvers, opzichters en administratieve staf.

Gestreefd wordt naar een heldere, herkenbare architectuur. Naast de financiële randvoorwaarden en het programma van eisen wordt elk ontwerp, naast de functionaliteit, benaderd vanuit de relatie met de directe omgeving. Deze situatie bepaalt zowel de beeldwaarde als de eigenheid van het ontwerp. De intentie is tot in detail te komen tot gebouwen met een sterke ruimtelijke en esthetische kwaliteit.

Jorissen Simonetti architecten beschikt over een jarenlang opgebouwde ervaring en deskundigheid op tal van terreinen. Het hele scala: ontwerpen van in- en exterieur, bouwvoorbereiding, kostenbegeleiding, directievoering, bouwtoezicht en gebouwbeheer wordt volledig beheerst. Maar ook worden haalbaarheidsonderzoeken uitgevoerd, rotatieanalyses gedaan, bouwmanagement gevoerd en inspraakprocessen begeleidt.

Er worden opdrachten uitgevoerd die naar aard en omvang sterk verschillen.
Bedrijfsgebouwen, kantoren, onderwijsgebouwen, verpleeg- en verzorgingshuizen, woningen en ziekenhuizen: grootschalige projecten, maar ook kleine. Bij alle projecten wordt gezocht naar de juiste balans tussen menselijke maat, ruimtebeleving en functionaliteit. Want architectuur is meer dan het creatief ordenen van ruimte en materiaal.

 

Certificaten:

STAGG, STARO, ISO certificaat en IWA certificaat

Contactegevens
Hogepad
7460 AE Rijssen

T: 0548-518888
F: 0548-520397
Email: idema@jsagroep.nl

http://www.jsagroep.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel