artikel

Inbo

Portfolio

Advies Stedenbouw Architectuur Bouwkunde: INBO DENKT VERDER DAN DE OPGAVE Wat is Inbo? Inbo is een creatief bureau op het gebied van architectuur, ruimtelijk beleid, vastgoedadvies, stedenbouw, landschapsarchitectuur en bouwmeesterschap. Inbo levert mooie, duurzame en inspirerende oplossingen voor uiteenlopende ontwerp-, advies- en onderzoeksopgaven. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en daarbuiten. De circa […]

Advies Stedenbouw Architectuur Bouwkunde:

INBO DENKT VERDER DAN DE OPGAVE

Wat is Inbo?
Inbo is een creatief bureau op het gebied van architectuur, ruimtelijk beleid, vastgoedadvies, stedenbouw, landschapsarchitectuur en bouwmeesterschap. Inbo levert mooie, duurzame en inspirerende oplossingen voor uiteenlopende ontwerp-, advies- en onderzoeksopgaven. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en daarbuiten. De circa 200 medewerkers werken vanuit zelfstandige groepen in Amersfoort, Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk, Rotterdam en het hoofdkantoor in Woudenberg.

Waar staan we voor?
Inbo zet zich in voor de toekomst, de betekenis en identiteit van ruimte en gebouwen. Ons hoofddoel is met veel plezier werken aan een eindresultaat waarop iedereen trots kan zijn: opdrachtgever én Inbo. Daarom voelen wij ons persoonlijk betrokken bij de mensen en organisaties voor en met wie wij samenwerken. In een duurzame relatie met onze opdrachtgevers werken wij aan de groei van de maatschappelijke en culturele betekenis van ons werk.

Onze werkwijze?
We benaderen het werkveld integraal: vanuit alle vestigingen bieden wij onze opdrachtgevers het volledige scala aan dienstverlening als architecten, adviseurs, stedenbouwkundigen en landschaps-architecten. Ieder gedreven in het eigen vak werken wij hecht en met plezier samen. Door de uitwisseling van ideeën, kennis en ervaring stimuleren wij inhoudelijke vernieuwing en de voortgaande ontwikkeling van ons vakmanschap. Door te werken vanuit zelfstandige groepen verbinden wij de kracht van de persoonlijke benadering met de kracht van een groot bureau.

Contactegevens
Geeresteinselaan
3931 JB Woudenberg

T: 033-2868211
Email: info@inbo.com

http://www.inbo.com

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Nominaties: – Museum Belvédère: BNA-gebouw van het jaar 2006 + Europa Nostra Award 2006<br />
– High Tech Campus Eindhoven: Beste bedrijventerrein van het jaar 2007<br />
– De Lichtenberg Weert: Publieksprijs Dag van de Architectuur 2007<br />
– High Tech Campus Eindhoven: Winnaar Building Business Golden Green Award, in de categorie duurzame gebiedsontwikkeling 2009<br />
– Timorplein Amsterdam: Geurt Brinkgreve bokaal, beste initiatief voor herontwikkeling of renovatie 2009
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel