artikel

IAA Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel   Functioneel en fraai IAA Architecten ontwerpt en adviseert op het gebied van architectuur en interieur, stedenbouw & landschap. IAA Architecten ontwerpt functioneel en fraai en wil dit opmerkelijk goed doen. Al meer dan veertig jaar werken we met een individuele aanpak. Met aandacht, creativiteit en technische know-how. Door goed te luisteren naar de […]

Bedrijfsprofiel

 

Functioneel en fraai
IAA Architecten ontwerpt en adviseert op het gebied van architectuur en interieur, stedenbouw & landschap. IAA Architecten ontwerpt functioneel en fraai en wil dit opmerkelijk goed doen. Al meer dan veertig jaar werken we met een individuele aanpak. Met aandacht, creativiteit en technische know-how. Door goed te luisteren naar de (latente) huisvestingsbehoefte van onze huidige en toekomstige cliënten.  Door onze cliënten meer te bieden dan een mooi gebouw alleen. Door onze cliënten te helpen zich zó comfortabel te voelen in hun gebouw of woning, dat zij daar gelukkig zijn. Of het nu gaat om leren, zorgen, werken, leven of wonen. In ieder ontwerp van IAA Architecten vindt u onze functioneel-, kwalitatief- en architectonisch hoogwaardige uitstraling.

Professioneel en inspirerend
IAA Architecten wil een professionele en inspirerende partner zijn in ieder ontwerpproces.  Voor cliënten en voor partners in het proces. Een prettige  en constructieve samenwerking met onze partners vinden we belangrijk. Alleen dan ontstaat synergie. We blijven nieuwsgierig naar en betrokken bij nieuwe ontwikkelingen: zowel maatschappelijke ontwikkelingen als technische noviteiten. Deze gebundelde kennis en ervaring passen we toe in onze ontwerpen. IAA Architecten is mede hierdoor sterk in complexe, kennisintensieve opgaven, met zorg en onderwijs als specialiteit. IAA heeft  vestigingen in Enschede en Amsterdam. We zijn trots op ons team van circa 120 enthousiaste en betrokken medewerkers, waaronder 25 architecten, waarmee we u graag van dienst zijn.

Klassiek
IAA Architecten is een “klassiek” bureau, niet in de zin van de architectuurstijl, zeker niet, maar in de ambachtelijke rustieke en leidende rol die we in het ontwerpproces innemen. Dat doen we van nature; we hebben architecten die in staat zijn de meest complexe opdrachten uit te voeren en we hebben bouwkundigen,  bouwkostendeskundigen en projectmanagers en opzichters die gezamenlijk uw dromen waar maken. En dat allemaal heel bewust in eigen huis.

Wilt u weten wat IAA voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op: www.iaa-architecten.nl

Contactegevens
M.H. Tromplaan
7513 AB Enschede

T: 053-4804444
F: 053-4804488
Email: info@iaa-architecten.nl

http://www.iaa-architecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel