artikel

Huibers & Jarring Architecten BNA

Portfolio

Bedrijfsprofiel Huibers & Jarring Architecten BNA is gevestigd in Veenendaal en ontwerpt en realiseert projecten in heel Nederland. Onze expertise strekt zich uit van woningbouw, kinderdagopvang en onderwijs, dienstverlening en bedrijven tot gezondheidszorg. Duurzaam ontwerpen is een vast gegeven binnen de architectuur van ons bureau. Daarmee krijgt elk ontwerp haar meerwaarde voor de toekomst. Binnen […]

Bedrijfsprofiel

Huibers & Jarring Architecten BNA is gevestigd in Veenendaal en ontwerpt en realiseert projecten in heel Nederland. Onze expertise strekt zich uit van woningbouw, kinderdagopvang en onderwijs, dienstverlening en bedrijven tot gezondheidszorg. Duurzaam ontwerpen is een vast gegeven binnen de architectuur van ons bureau. Daarmee krijgt elk ontwerp haar meerwaarde voor de toekomst.

Binnen ons architectenbureau staan de gebruikers en de directe omgeving centraal. Een gebouw moet passen óm de gebruiker en passen in de omgeving. Zo ontstaat – mede aan de hand van het voorliggende programma – het ontwerp. Het juiste ontwerp, in samenhang met de juiste plek. Architectuur die duurzaam genoemd mag worden. Architectuur gericht op gebruik in de toekomst. Een visie die al meer dan vijf en twintig jaar staat als een huis.

Huibers & Jarring Architecten BNA werkt vanuit het 3D-model (BIM: Building Information Model). Elk plan wordt vanaf het ontwerp in 3D ontworpen en uitgetekend. Dit biedt mogelijkheden om op elk moment het ontwerp te visualiseren, tijdig aansluitproblemen op te lossen en te communiceren met overige adviseurs.

Contactegevens
Kerkewijk
3901 EC Veenendaal

T: 0318-522324
F: 0318-52 95 77
Email: info@huibersjarring.nl

http://www.huibersjarring.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: Huibers & Jarring Architecten BNA heeft iets met historie. Zo is ons bureau in Veenendaal gevestigd in een gemeentelijk monument; het voormalige hoofdkantoor van Ritmeester Sigarenfabriek. Ook ons eigen bureau ademt inmiddels flink wat historie. Een kwart eeuw bouwen aan de toekomst, kort uitgetekend door de twee directeuren/architecten: Johan Huibers en Gerie Driessen.

Reageer op dit artikel