artikel

Harmonische Architectuur Hoogenberk bv

Portfolio

Bedrijfsprofiel Het bureau is gevestigd in Huis Voorstonden in de buurtschap Voorstonden, 4 km ten zuidwesten van Zutphen, op de kruising van de oude wegen Voorst-Brummen en Zutphen-Hall. Het bureau realiseerde honderden bouwwerken op het gebied van herbestemming (kloosters, kerken, ziekenhuizen, kastelen), restauratie (patriciërshuizen, buitenplaatsen, boerderijen), verbouwing (woningen, kantoren, scholen, kerken, concertzaal) en nieuwbouw (kleine […]

Bedrijfsprofiel

Het bureau is gevestigd in Huis Voorstonden in de buurtschap Voorstonden, 4 km ten zuidwesten van Zutphen, op de kruising van de oude wegen Voorst-Brummen en Zutphen-Hall.
Het bureau realiseerde honderden bouwwerken op het gebied van herbestemming (kloosters, kerken, ziekenhuizen, kastelen), restauratie (patriciërshuizen, buitenplaatsen, boerderijen), verbouwing (woningen, kantoren, scholen, kerken, concertzaal) en nieuwbouw (kleine tot zeer grote villa’s, een kerk, woningcomplexen, luxe appartementen in gevoelige ruimtelijke context). Plan, vormgeving en materiaalkeuze zijn zo veel mogelijk in harmonie met mens en milieu, en in weloverwogen stijl.

Contactegevens
Huis Voorstonden Voorsterweg
6971 KD Voorstonden

T: 0575-476370
F: 0575-476316
Email: bureau@harmonischearchitectuur.com

http://www.harmonischearchitectuur.com/

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Oprichting: Sinds 1977 is het bureau, opgericht door Egbert Hoogenberk, gevestigd op Huis Voorstonden te Voorstonden, Gemeente Brummen. Deze buitenplaats is een Havezate met een eeuwenoude, interessante bouwgeschiedenis. Een inspirerende werkomgeving, centraal in ons land gelegen.

Reageer op dit artikel