artikel

Han van Zwieten Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Wij maken transparante en elegante architectuur in een duurzame en natuurlijke gebouwde omgeving. Nieuwe woonconcepten moeten mooiere, flexibelere, comfortabelere en betere woningen opleveren. Wij hechten belang aan aandacht en onderzoek naar maatschappelijk relevante thema’s als zorgwonen, wonen op geluidsbelaste locaties en duurzaam energiegebruik en binnenstedelijke herontwikkeling. Werkgebied Voornamelijk woningbouwprojecten, zowel in binnenstedelijk gebied als […]

Bedrijfsprofiel

Wij maken transparante en elegante architectuur in een duurzame en natuurlijke gebouwde omgeving. Nieuwe woonconcepten moeten mooiere, flexibelere, comfortabelere en betere woningen opleveren. Wij hechten belang aan aandacht en onderzoek naar maatschappelijk relevante thema’s als zorgwonen, wonen op geluidsbelaste locaties en duurzaam energiegebruik en binnenstedelijke herontwikkeling.

Werkgebied

Voornamelijk woningbouwprojecten, zowel in binnenstedelijk gebied als in nieuwe uitbreidingswijken, o.a. Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort (Vathorst, binnenstad en spoorwegzone), Utrecht, Almere, Nederlek, Capelle a/d IJssel, Roosendaal en Zeist.

Contactegevens
Postbus
3800 AA Amersfoort

T: 033-4892240
F: 033-4892247
Email: architecten@hanvanzwieten.nl

http://www.hanvanzwieten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel