artikel

Geurst & Schulze architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Geurst & Schulze architecten bv is in 1984 opgericht door Jeroen Geurst en Rens Schulze. Ons werkveld beslaat alle schaalniveaus tussen het interieur van een gebouw en het interieur van de stad. Gemeentes, projectontwikkelaars, particulieren en coöperaties  zijn onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door helderheid en een duidelijke signatuur. Het gebruik en de […]

Bedrijfsprofiel

Geurst & Schulze architecten bv is in 1984 opgericht door Jeroen Geurst en Rens Schulze. Ons werkveld beslaat alle schaalniveaus tussen het interieur van een gebouw en het interieur van de stad. Gemeentes, projectontwikkelaars, particulieren en coöperaties  zijn onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door helderheid en een duidelijke signatuur. Het gebruik en de context zijn voor ons leidende gegevens. Op ons bureau werken circa 30 hoog gekwalificeerde architecten, projectleiders, bouwkundig medewerkers en ondersteunend personeel. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering zijn we bij projecten betrokken. Wij werken graag interactief met onze opdrachtgevers en adviseurs.
Om de interne kwaliteit van het bureau te waarborgen wordt gewerkt binnen een nauwkeurig kwaliteitssysteem vastgelegd in een Kwaliteitshandboek dat voldoet aan NEN-EN ISO 9001-2008. Het bureau is in het bezit van het Certificaat ISO 9001.

Contactegevens
Kranenburgweg
2583 ER Den Haag

T: 070-3650948
F: 070-3456098
Email: info@geurst-schulze.nl

http://www.geurst-schulze.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1984
Nominaties: Nominatie Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2009

Reageer op dit artikel