artikel

Engelman Architecten BV

Portfolio

Bedrijfsprofiel In 1980 opgericht door Maarten Engelman en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot architectenbureau. Engelman Architecten streeft naar een hoge architectonische kwaliteit. Een functionele uitwerking van het programma van eisen staat centraal bij een goed ontwerp. Met deze stellingname laat het werk van het bureau zich niet expliciet rubriceren in een architectuurstroming. Onze architectuuropvatting is […]

Bedrijfsprofiel

In 1980 opgericht door Maarten Engelman en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot architectenbureau.
Engelman Architecten streeft naar een hoge architectonische kwaliteit. Een functionele uitwerking van het programma van eisen staat centraal bij een goed ontwerp. Met deze stellingname laat het werk van het bureau zich niet expliciet rubriceren in een architectuurstroming.
Onze architectuuropvatting is dat ontwerpen van nu, gebouwen zijn voor de toekomst met gebruikmaking van moderne en duurzame materialen en installaties. Wij maken geen gebruik van neo-architectuurstijlen maar wensen functioneel te bouwen met een hoogwaardige esthetische kwaliteit, ondersteund door strakke detaillering.
Engelman Architecten specialiseert zich bewust niet in een bepaalde sector van bouwopdrachten maar vindt zijn inspiratie in de diversiteit van opdrachten en profileert zich daardoor als een veelzijdig professioneel bureau.

Contactegevens
Eci
6041 MA Roermond

T: 0475-468100
F: 0475-464484
Email: mail@engelmanarchitecten.nl

http://www.engelmanarchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel