artikel

ELV architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel ELV architecten is een onafhankelijk architectenbureau. Doelstelling is het ontwerpen en realiseren van projecten met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Hierbij wordt een “tijdloze” moderne duurzame architectuur nagestreefd. Het bureau heeft geen vooringenomen standpunten en hecht grote waarde aan een dialoog met de opdrachtgever en andere bij het bouwproces betrokken disciplines. De samenstelling van […]

Bedrijfsprofiel

ELV architecten is een onafhankelijk architectenbureau. Doelstelling is het ontwerpen en realiseren van projecten met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Hierbij wordt een “tijdloze” moderne duurzame architectuur nagestreefd. Het bureau heeft geen vooringenomen standpunten en hecht grote waarde aan een dialoog met de opdrachtgever en andere bij het bouwproces betrokken disciplines.
De samenstelling van het bureau is gericht op het realiseren van volledige opdrachten. Hierbij kan de uitwerking van het interieur integraal onderdeel uitmaken van de opdracht.
Per fase is de bezetting van de teams flexibel. De open organisatiestructuur bevordert een collegiale en informele sfeer, welke borg staat voor een efficiënte en slagvaardige aanpak.
Voor een goede informatieoverdracht worden projecten door twee architecten begeleid. In samenwerking met de projectleider blijft één architect tot het einde nauw betrokken bij de opdracht.

Contactegevens
Geestbrugkade
2281 CX Rijswijk

T: 070-3952666
F: 070-3998062
Email: architectenbureau@elv.nl

http://www.elv.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1947

Reageer op dit artikel