artikel

EGM architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Wij zijn een full-service architectenbureau met 170 medewerkers. We ontwerpen hoogwaardige vernieuwende concepten voor de gebouwde omgeving. Onze basis is inhoudelijke vakkennis en een verscheidenheid aan disciplines. Onze missie: het optimaliseren van de gebruikswaarde voor opdrachtgever en eindgebruiker door het intelligent inzetten van architectuur. De veranderingen in onze wereld volgen elkaar steeds sneller op. […]

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een full-service architectenbureau met 170 medewerkers. We ontwerpen hoogwaardige vernieuwende concepten voor de gebouwde omgeving. Onze basis is inhoudelijke vakkennis en een verscheidenheid aan disciplines. Onze missie: het optimaliseren van de gebruikswaarde voor opdrachtgever en eindgebruiker door het intelligent inzetten van architectuur.

De veranderingen in onze wereld volgen elkaar steeds sneller op. De toenemende invloed van diverse belanghebbenden, de dringende behoeften bij onze opdrachtgevers voor het ordenen van hun processen en grensvervaging van de sectoren plaatsen ons voor uitdagende opgaven. Met onze expertise en scope dringen wij door tot de kern van de complexe vraagstukken en vanuit verschillende invalshoeken creëren wij nieuwe concepten.

We voelen ons betrokken bij de maatschappij. We zijn op de hoogte van maatschappelijke trends en issues en luisteren kritisch naar belanghebbenden. Deze kennis komt terug in onze projecten.

Contactegevens
Wilgenbos
3311 JX Dordrecht

T: 078-6330660
F: 078-6140071
Email: info@egm.nl

http://www.egm.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel