artikel

Ebbens architecten

Portfolio

Ebbens architecten

Bedrijfsprofiel

Ebbens architecten maken voor al hun opdrachten een integraal ontwerp van de opgave. Hiervoor is meer nodig dan ruimtelijk inzicht en gevoel voor schoonheid.  In het integrale ontwerp zorgen wij ervoor dat architectuur, logistiek, techniek, constructie, installatie en duurzaamheid elkaars complementaire disciplines zijn. Een goed integraal ontwerp stelt de gebruiker centraal en zal ontroeren, waardoor het gebouw identiteit en betekenis krijgt, maar ook zijn kwetsbaarheid.   Diensten:   Architectuur: industrie, bedrijven, distributiecentra, kantoren, onderwijs, uitvaartcentra, gezondheidscentra, zorg- en verpleegcentra, appartementen, stedenbouwkundige studies.
Logistiek: analyse van goederenstromen, opslag- en transportsystemen, ontwerp voor lay-out en routing, laad/los- en orderverzamelsystemen, automatische magazijnen, mechanisatie en assemblagelijnen

Contactegevens
Kastanjelaan 6
3833 AN Leusden

T: 085-0655744
Email: info@ebbensarchitecten.nl

http://www.ebbensarchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel