artikel

Bureau bos

Portfolio

Bedrijfsprofiel bureau bos heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van gebouwen met diverse functies: wonen, werken, leren en zorgen. In ons werk laten wij graag zien dat doordachtheid prima is te combineren met boeiende, eigentijdse vormgeving, geavanceerde constructies en innovatieve installatieconcepten. Daarbij stemmen wij zoveel mogelijk af op de wensen van de opdrachtgever. Veel […]

Bedrijfsprofiel

bureau bos heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van gebouwen met diverse functies: wonen, werken, leren en zorgen. In ons werk laten wij graag zien dat doordachtheid prima is te combineren met boeiende, eigentijdse vormgeving, geavanceerde constructies en innovatieve installatieconcepten. Daarbij stemmen wij zoveel mogelijk af op de wensen van de opdrachtgever. Veel projecten werken wij uit op basis van total engineering. Behalve onze architecten werken ook onze adviseurs en ingenieurs op het gebied van constructie, installatie en bouwfysica integraal mee in het ontwerpproces.

bureau bos is als een stad met verschillende wijken. Wanneer u via een toegangsweg onze architecten benadert, ontdekt u dat de open verbindingen binnen onze organisatie zorgen voor een uitstekend intern verkeer met onze adviseurs en ingenieurs. Wij bieden u graag het gevoel van totale ontzorging. Kiezen voor bureau bos is kiezen voor een organisatie die over de volle breedte thuis is in het ontwerpen van de gebouwde omgeving.

Contactegevens
Amalialaan
3743 KE Baarn

T: 035-5416342
F: 035-5413582
Email: info@bureaubos.nl

http://www.bureaubos.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel