artikel

Bonnema Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Bonnema architecten is een veelzijdig bureau, waar het denken in kwaliteitsoplossingen centraal staat. Een hecht team van medewerkers probeert dagelijks de diverse aspecten binnen het brede vak van architectuur in de praktijk te brengen. Uitgangspunt is het creëren van oplossingen die niet alleen recht doet aan de wensen van opdrachtgevers, maar waarbij met name […]

Bedrijfsprofiel

Bonnema architecten is een veelzijdig bureau, waar het denken in kwaliteitsoplossingen centraal staat. Een hecht team van medewerkers probeert dagelijks de diverse aspecten binnen het brede vak van architectuur in de praktijk te brengen. Uitgangspunt is het creëren van oplossingen die niet alleen recht doet aan de wensen van opdrachtgevers, maar waarbij met name ook de omgevingsinvloeden, constructies, installatietechniek, afwerking en interieur integraal worden benaderd. Daarbij is ook de detaillering van alle gebouwonderdelen voor ons van wezenlijk belang. Het is wellicht een ambachtelijke benadering, maar ons motto blijft: “geen bouwkunst zonder bouwkunde”
Uitgangspunt is dat elk gebouw een gebruiksartikel is dat talloze jaren mee moet gaan en zolang ook in alle opzichten blijvend moet voldoen. Duurzaamheid gaat veel verder dan de bouw sec. Het op een adequate wijze adviseren van onze opdrachtgevers inzake keuzes aangaande investeringen en exploitatie van bouwprojecten wordt naast de geambieerde esthetiek van een gebouw hogelijk gewaardeerd. De meeste projecten die door ons bureau in de afgelopen ruim 50 jaar zijn gerealiseerd, worden ook na lange tijd nog immer als modern ervaren.
Het is deze functionele, toekomstgerichte benadering van gebouwen, die naar ons idee zijn waarde tot in lengte van jaren zal behouden.

Bonnema architecten beheerst de volgende disciplines:

  • Architectuur
  • Interieurontwerp
  • Public design
  • Bouwkundige uitwerking, detaillering en controle
  • Calculatie
  • Bestekschrijven
  • Directievoering
  • Maquettebouw
  • Het maken van 3D visualisaties met behulp van diverse presentatietechnieken.

Contactegevens
Pollesingel
9254 ZG Hurdegaryp

T: 0511-473635
F: 0511-475110
Email: bonnema@bonnema.com

http://www.bonnema.com

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1957

Reageer op dit artikel