artikel

Archivolt architecten bv

Portfolio

archivolt architecten bv is gestart begin jaren 60 als woningbouwer en bestaat uit ongeveer twintig mensen. Het bureau heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een allround architectenbureau. Tegenwoordig bevat onze portefeuille onder andere woningbouw, nieuwbouw en renovatie, herprogrammering, restauratie en diverse utiliteitbouw. Wij ontwerpen niet alleen, maar maken ook bouwtekeningen, calculaties, bestekken […]

archivolt architecten bv is gestart begin jaren 60 als woningbouwer en bestaat uit ongeveer twintig mensen. Het bureau heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een allround architectenbureau.

Tegenwoordig bevat onze portefeuille onder andere woningbouw, nieuwbouw en renovatie, herprogrammering, restauratie en diverse utiliteitbouw. Wij ontwerpen niet alleen, maar maken ook bouwtekeningen, calculaties, bestekken en voeren directie. Daarnaast verrichten wij locatiestudies, stedenbouwkundige verkenningen en haalbaarheidsstudies.

Contactegevens
Hoogoorddreef
1101 BA Amsterdam

T: 020-6905070
F: 020-6904679
Email: archivolt@archivolt-bna.nl

http://www.archivolt-bna.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel