artikel

Architecten- en ingenieursbureau Kristinsson bv

Portfolio

Bedrijfprofiel Vanaf de oprichting in 1966 is architecten- en ingenieursbureau Kristinsson actief op het terrein van de economie en de ecologie van het bouwen. Energiezuinig bouwen, integraal ontwerpen en de uiteenlopende verschijningsvormen van het begrip duurzaam bouwen, hebben in de ruim veertig jaar dat het bureau bestaat, voortdurend een grote rol gespeeld. Het behoort tot […]

Bedrijfprofiel
Vanaf de oprichting in 1966 is architecten- en ingenieursbureau Kristinsson actief op het terrein van de economie en de ecologie van het bouwen.

Energiezuinig bouwen, integraal ontwerpen en de uiteenlopende verschijningsvormen van het begrip duurzaam bouwen, hebben in de ruim veertig jaar dat het bureau bestaat, voortdurend een grote rol gespeeld. Het behoort tot de kernwaarden van het bureau om zowel de ruimtevraag in architectonische zin, als de ruimtecondities in klimaattechnische zin, tot het specifieke domein van het architectonisch ontwerpen te rekenen. Het gaat hier tenslotte om twee onscheidbare fenomenen van het menselijk verblijf.

Bij het ontwerpen onderzoeken we de kwaliteiten van de plaats voor het gebouw en halen daarin de schoonheid van het alledaagse naar voren om die fijnzinnig bewerkt terug te laten keren in het gebouwontwerp.

Naast de betekenis van de plaats, komen in het ontwerp ook de huisvestingsvraag en de cultuur van de gebruikers en de opdrachtgever tot spreken.

Contactegevens
Noordenbergsingel
7411 SE Deventer

T: 0570-615035
F: 0570-611606
Email: arch@kristinsson.nl

http://www.kristinsson.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel