artikel

A3 Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel A3 Architecten, maatschap voor architectonische vormgeving en bouwtechniek A3 Architecten is een middelgroot architectenbureau. De leiding berust bij de vier eigenaren: Wim van As, Hans Gijzen, Martijn Graafmans en Arno van Wezel. Het bureau is opgericht in 1988 en sinds september 1998 gevestigd aan de Maaskade 171d op het Noordereiland te Rotterdam. We zijn […]

Bedrijfsprofiel
A3 Architecten, maatschap voor architectonische vormgeving en bouwtechniek

A3 Architecten is een middelgroot architectenbureau. De leiding berust bij de vier eigenaren: Wim van As, Hans Gijzen, Martijn Graafmans en Arno van Wezel. Het bureau is opgericht in 1988 en sinds september 1998 gevestigd aan de Maaskade 171d op het Noordereiland te Rotterdam.

We zijn actief op alle niveaus van het bouwen. Een team van architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen heeft ervaring in het realiseren van een scala aan projecten. Hieronder vallen het ontwerpen en realiseren van grootschalige stedenbouwkundige studies en plannen, woningbouw in de gesubsidieerde en de vrije sector (zowel binnenstedelijke- als uitleggebieden), kantoorgebouwen in de particuliere en overheidssector, bibliotheken, gezondheidscentra, sport- en recreatieobjecten, winkelcentra, sociaal-culturele centra, kerkelijke centra en bedrijfshuisvesting.

Eén van de specialismen van A3 Architecten is het herstructureren van na-oorlogse wijken. Startend vanuit een stedenbouwkundige analyse wordt een visie op het plangebied gevormd. Door een gedegen kennis van de bouwsystemen van de naoorlogse woningbouw en een goed inzicht in de huidige problematiek, zowel op het vlak van wonen als openbare ruimte, worden verrassende en duurzame oplossingen gerealiseerd.

A3 Architecten is een bureau dat zoekt naar oplossingen. Door projecten niet enkel vanuit de architectuur, maar ook vanuit de gebruiker, de sociale kant, de techniek en de financiële kant te benaderen, realiseren we doordachte projecten, welke in de loop der tijd hun waarde ook hebben bewezen.

Contactegevens
Maaskade
3071 NS Rotterdam

T: 010-4113630
F: 010-4126249
Email: alg@a3architecten.nl

http://www.a3architecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel