
de Architect, editie maart 2018, is verschenen en staat in het teken van Hospitality, een intussen niet meer weg te denken fenomeen in hotels en...
de Architect, editie maart 2018, is verschenen en staat in het teken van Hospitality, een intussen niet meer weg te denken fenomeen in hotels en...
Door Harm Tilman - 2017 was een bijzonder architectuurjaar. Wij vroegen het onze architectuurfotografen. Wat vonden zij het beste gebouw van 2017?...
de Architect vroeg haar fotografen om het beste beeld van het afgelopen architectuurjaar aan te te leveren. Deze foto van Reyelanden in Utrecht door...
Door Sander Woertman - In Delft ontfermde Bureau Kroner zich over een locatie die stedenbouwkundig gezien een cruciale rol vervult in de...
Door Erikjan Cuperus - Distilleerderij Nolet stookt al sinds de oprichting in 1691 jenever in Schiedam. De geschiedenis speelt een grote rol in de...
Door Tamira Tummers - De verbouwing van de voormalige Philipsfabriek aan de Emmasingel roept een bijzonder gebruik op. De ingrepen, die ruimtes met...