nieuws

Tropicana wordt stadskas

Nationaal

Tropicana, het voormalig zwemparadijs, begint aan een nieuw hoofdstuk. Het zwembad aan de Maasboulevard dient de komende jaren als stadskas waarin duurzaamheid, creatief ondernemerschap, eten en koffie centraal staan.

Tropicana wordt stadskas

 

 

Zo wordt de oude Wild Waterbaan omgetoverd tot ambachtelijke koffiebranderij en koffiebar. In het buitenbad opent een horecaonderneming een zomerterras. Het terrasmeubilair is gemaakt van materialen afkomstig uit het zwembad.

Even verderop op het terras kan men bij de een pizzeria terecht voor een verse houtoven pizza, al dan niet afgetopt met de paddenstoelen die in de kelders van Tropicana worden gekweekt.

Het nieuwe zomerterras zal naar verwachting eind juli 2013 open gaan voor publiek.

Meer informatie

Reageer op dit artikel