nieuws

Video nominaties ARC19 Interieur Award

Interieur

Video nominaties ARC19 Interieur Award
beeld Luuk Kramer

De voor de ARC19 Interieur Award genomineerde architectenbureau’s lichten hun projecten toe. De video’s zijn ook vertoont tijdens de ARC19 Award uitreiking op 7 november in Amsterdam.

In de video met genomineerden van de ARC19 Interieur Award zien we Mechthild Stuhlmacher zij ligt het ontwerp voor Predikherenklooster toe dat is ontworpen door Korteknie Stuhlmacher Architecten i.s.m. Callebaut Architecten en Bureau Bouwtechniek. Ninke Happel, Floris Cornelisse en Paul Verhoeven vertellen over Museum De Lakenhal in Leiden dat is ontworpen door Happel Cornelisse Verhoeven en Julian Harrap Architects. Fedele Canosa, Petra Blaisse en Ingrid van der Heijden spreken over de Lochal, dit gebouw is ontworpen door Civic Architects, Mecanoo, Inside Outside en Braaksma & Roos.

Het Predikherenklooster is de winnaar van de ARC19 Interieur Award. De gevoelige en fijnzinnige aanpak van de architect vormt een precedent voor toekomstige transformatie- en restauratieprojecten. De unieke en ontroerende sfeer van het vervallen monument is leidend in de beleving van het gebouw. Het project is een onbedoeld kunstwerk. Lees verder>>

Bekijk hier de genomineerde projecten:

Omslag ARC19 november-magazineBekijk de projecten in deze ARC19 Special van de Architect. Bestel hem hier>>

Wil je de special digitaal lezen én de aankomende editie lezen? Neem dan een kwartaal of jaarabonnement op het magazine. >>(je kunt ook alle digitale monografieën bekijken en alle artikelen lezen)Wil je de artikelen op de website lezen ? Neem dan een online abonnement (al vanaf € 5,95 per maand) >>  (je kunt ook alle digitale monografieën bekijken)
Reageer op dit artikel