nieuws

Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri ambassadeurs DDW 2019

Interieur

Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri ambassadeurs DDW 2019
Beeld via www.ddw.nl

Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti zijn de ambassadeurs van de Dutch Design Week 2019 die dit jaar van 19 tot 27 oktober plaatsvindt in Eindhoven. De ambassadeurs zetten hun netwerk in om verbindingen te leggen, fungeren als klankbord voor deelnemers en bezoekers, en initiëren speciale activiteiten tijdens de week.

De Dutch Design Week (DDW) van dit jaar is, volgens de organisatie, bedoeld om dingen op een rijtje te zetten door de status-quo opnieuw te evalueren en bezoekers de eindeloze mogelijkheden te tonen die we nu hebben die de wereld een mooiere, betere en duurzamere plek kunnen maken. Bij de selectie van deze vier ambassadeurs, Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti, komt betovering, uitvinding, theorie en architectuur samen.

Dutch Design Week

De 18e editie van DDW, het grootste designevenement van Noord-Europa, vindt plaats van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober in Eindhoven (Nederland). In september is het complete programma bekend. Meer informatie

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel