nieuws

Jury ARC19 Interieur Award bekend

Interieur

Jury ARC19 Interieur Award bekend

Christine van Gemert, Annette van Baren, Hermien Beumer, Jan Raes en Afke Laarakker (secretaris) nemen zitting in de jury voor de ARC19 Interieur Award. Zij beoordelen straks alle inzendingen voor deze prijs.

De ARC19 Interieur Award wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Doel van ARC19 Interieur is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline.

Bij de beoordeling let de jury op opgave, aanpak en samenwerking met andere disciplines en eindresultaat. In aanmerking voor de prijs komen in Nederland of België gerealiseerde interieurprojecten, die optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers.

Wil je ook meedingen naar de ARC19 Interieur Award? Stuur nu je project in>

Christine van Gemert

Christine van Gemert studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht aan de faculteit Beeldende Kunst en Vormgeving, afdeling kleinschalige architectuur en interieur en stedelijk interieur. Sinds 1996 heeft zij haar studio van Gemert > interieurarchitectuur met diverse samenwerkingsverbanden.

Christine van Gemert jury ARC19 Interieur Award

Christine van Gemert

Het werkterrein betreft een grote verscheidenheid aan projecten in de particuliere sector, utiliteit, onderwijs, retail, justitiële inrichtingen, horeca, filmcentrum, hotel, ateliers, kinderdagverblijven, verpleeghuizen en gezondheidscentra, stedelijk interieur en maatwerk meubilair.
De projecten betreffen voornamelijk renovatie en herbestemming, veelal in monumentale panden, en kleinschalige nieuwbouw. De projecten zijn vaak complex van aard.

Christine gaf daarnaast les aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, was voorzitter van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten, gaf keynote speeches en gastcolleges in binnen- en buitenland waaronder op diverse locaties in China, India en Brazilë, en was eerder juryvoorzitter zoals voor het Gebouw van het Jaar van de BNA. Daarbij was zij bestuurslid van het Bureau Architectenregister, Dutch DFA en de federatie Dutch Creative Industries.

Hermien Beumer

Hermien Beumer is Global Workplace Expert bij ASML. Ze heeft zich, na haar studie Toegepaste Huishoudwetenschappen (afstudeerrichting Volkshuisvesting en Communicatie) gespecialiseerd in het succesvol transformeren van woon- en werkomgevingen. Vele jaren heeft ze gewerkt binnen de sociale volkshuisvesting aan complexe herstructurering opgaven en transformatie van wijken en woonomgevingen, waarbij haar credo altijd was: – “met mensen en voor mensen”.

Hermien Beumer jury ARC19 Interieur Award

Hermien Beumer

Nu is ze al geruime tijd werkzaam bij een groot High Tech bedrijf en is verantwoordelijk als concept ontwikkelaar voor het creëren van inspirerende en innovatieve werkomgevingen. Het streven en het uitgangspunt van Hermien is altijd om een dusdanige woon- of werkomgeving te creëren, dat het mensen inspireert, verrast en aansluit bij hun behoeftes.

Naast het feit dat ze een geoefend en ervaren oog heeft voor kleuren, materialen en esthetiek, speelt functionaliteit en proces, waarin mensen centraal staan, een belangrijke rol in de keuzes, die ze maakt.

Ook in haar privé tijd is ze graag beeldend en vormend bezig met o.a beeldhouwen en schilderen.

Jan Raes

Jan Raes is Duurzaamheidsadviseur bij ABN AMRO Corporate Strategy & Sustainability. Jan’s expertise: het integreren van sociale, ecologische en economische aspecten voor de financiële sector en haar klanten. Hij vertegenwoordigt ABN AMRO bij kennisplatforms over klimaat, Science Based Targets, circulaire economie en de Sustainable Development Goals (SDGs). Jan Raes is Sustainability Advisor at ABN AMRO Corporate Strategy & Sustainability. Jan is an expert in the integration of social, environmental and economic aspects for the financial sector and clients. He represents ABN AMRO in various global dialogues on climate, science based targets, circular economy and the Sustainable Development Goals (SDGs).

Jan Raes jury ARC19 Interieur Award

Jan Raes

Annette van Baren

Annette van Baren werkt bij Neutelings Riedijk Architecten als senior architect.

Annette van Baren Jury ARC19 Interieur

Annette van Baren

Afke Laarakker (secretaris)

Afke Laarakker (1988) studeerde af binnen public building/border conditions aan de TU Delft. Ze liep stage bij Taiana Bilbao in Mexico-stad, werkte bij Onix NL en schreef over kunst en publieke ruimte voor de Rietveld Academie. Sinds 2018 werkt ze als vakredacteur bij de Architect.

Heb je vragen? Neem contact met afkelaarakker@vakmedianet.nl

Afke Laarakker

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel