nieuws

Inschrijven voor Lexus Design Award 2020

Interieur

Voor het 8ste opeenvolgende jaar organiseert Lexus International de Lexus Design Award. Ook dit jaar staat de combinatie van vorm én functie centraal.

Inschrijven voor Lexus Design Award 2020

De Lexus Design Award wil jonge, talentvolle ontwerpers ondersteunen door ze een podium te geven voor innovatieve creaties die bijdragen aan een betere toekomst. Inzendingen zijn tot en met 14 oktober welkom via http://www.LexusDesignAward.com.

De prijsvraag is open voor professionals, studenten en(design)liefhebbers. Voor de vorige editie kwamen inzendingen binnen uit 65 landen die zijn onderverdeeld in de categorieën Industrieel Design, Architectuur, Technologie/Engineering, Interieurontwerp en Fashion.

In december worden zes finalisten geselecteerd. Zij worden in de gelegenheid gesteld een ontwerp te maken en te presenteren tijdens de Salone del Mobile in Milaan (21-26 april 2020), waarna de Grand Prix winnaar wordt gekozen.

Bekijk de winnaars van 2019.

Lees ook:

 

 

 

Reageer op dit artikel