nieuws

de Architect op Design District Rotterdam met ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’

Interieur

Tijdens Design District in Rotterdam (5, 6 en 7 juni) in Rotterdam organiseert de redactie van de Architect op vrijdag 7 juni een bijeenkomst over het ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’. Verschillende ontwerpers en andere betrokkenen geven ieder circa 10 minuten hun visie, gevolgd door een paneldiscussie onder leiding van Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect.

Op 7 juni organiseert de redactie van de Architect op Design District in Rotterdam een bijeenkomst over het nut en nadeel van open werkomgevingen, een trend die niet vaak goed aansluit op de werkprocessen van bedrijven en organisaties.

Rijnstraat 8 ligt nog vers in het geheugen waar ambtenaren zonder enige voorbereiding vanuit een gesloten kantoor in een open kantoortuin met te weinig arbeidsplaatsen zijn geplaatst.

Vijf ontwerpers en adviseurs

Wat zijn eisen voor gezonde werkomgevingen? En hoe kunnen werkomgeving en werkprocessen op elkaar worden afgestemd? Over deze vragen organiseert redactie van de Architect op 7 juni een paneldiscussie. Onder leiding van Harm Tilman gaan de volgende vijf ontwerpers en adviseurs met elkaar in gesprek:

Hans Maréchal, M+R interior architecture
Sandra Foppen, Rohde & Grahl
Francesco Messori, D/Dock
Marion Beijer en Anca Gosselink, Center for people and buildings
Aat Vos, aatvos creative guide

Design District

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen, op 6, 7 en 8 juni 2019, staat de beursvloer van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in het teken van presentaties van de 200 mooiste Nederlandse interieurmerken.

Ook zijn er exposities van design academies en jonge ontwerpers en kun je naast ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’ tal van andere lezingen volgen.

Op vrijdag 7 juni om 13.00 uur organiseert de redactie van de Architect een bijeenkomst op Design District over het ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’. Tijdens deze sessie ontvang je direct een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer.  Wil je deze sessie bezoeken? Meld je dan nu aan voor Design District.

Lees ook

 

 

Reageer op dit artikel