nieuws

Mindspace opent kantoor in Amsterdam

Interieur

Mindspace opent kantoor in Amsterdam

In Amsterdam opent binnenkort Mindspace Dam.Het interieurontwerp is van Dari Shechter samen met het in-house team van Mindspace.

Toelichting Mindspace – De nieuwe locatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam (HVA). Het pand ligt aan de Nieuwezijds Voorburgwal en werd gebouwd in 1888. Het beschikt over een typisch Amsterdamse neorenaissance façade. Blikvangers zijn de grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl. Het gebouw ademt geschiedenis en grandeur, toch wanen werknemers zich bij binnenkomst in het kantoor van de toekomst. Verschillende innovatieve en dynamische bedrijven namen er inmiddels hun intrek, zoals bijvoorbeeld GoPro. Het pand biedt werkruimte aan teams van elke grootte.

Mindspace Dam

Mindspace Dam

 

Met de toevoeging van Mindspace Dam exploiteert Mindspace nu vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Mindspace heeft ook kantoren op 28 andere locaties in grote steden wereldwijd, zoals San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Warschau, Londen, München, Hamburg en Washington D.C.

Lees ook:

 

Foto's

Reageer op dit artikel