nieuws

Inschrijvingen Lexus Design Award 2019 geopend

Interieur

Het is mogelijk om in te schrijven voor de Lexus Design Award 2019. Beginnende designers kunnen tot 28 oktober 2018 hun ontwerp insturen. De prijs met het thema ‘Design for a Better Tomorrow’ is bedoeld om aanstormend designtalent te ondersteunen en te promoten.

Inschrijvingen Lexus Design Award 2019 geopend

De designers van de volgende generatie moeten ervoor zorgen dat hun creatieve ideeën voldoen aan drie basisprincipes van Lexus: Anticipate (anticiperen), Innovate (vernieuwen) en Captivate (boeien, betoveren). Verder dienen de ontwerpen in te spelen op de behoeften van de samenleving van morgen, zodat ze nieuwe, fantasierijke oplossingen bieden.

Begin 2019 maakt de jury de zes finalisten bekend. Deze mogen hun ontwerp uitwerken tot een functioneel prototype. Dit gebeurt onder begeleiding van een mentor die zijn of haar sporen in de designwereld reeds heeft verdiend.Het werk van de zes finalisten is volgend jaar te zien tijdens de Milan Design Week.

Meer informatie

Reageer op dit artikel