nieuws

Ambassadeurs DDW 2018 bekend

Interieur

Ravi Naidoo (Design Indaba), Laurens van den Acker (Renault) en Wendy Plomp (Dutch Invertuals) zijn de ambassadeurs van de 17e Dutch Design Week (DDW). De ambassadeurs zetten hun netwerk in om verbindingen te leggen, fungeren als klankbord voor deelnemers en bezoekers, en initiëren speciale activiteiten tijdens de week.

Elk jaar stelt DDW partijen uit het ontwerpveld aan als pleitbezorgers van design in het algemeen en de week in het bijzonder. Volgens de organisatie achter Dutch Design Week (DDW) vormt het drietal een evenwichtige en brede weerspiegeling van design anno 2018. Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation: ‘Het ambassadeurschap van Ravi Naidoo onderstreept het belang dat onze organisatie hecht aan talentontwikkeling, inclusiviteit en internationalisering. Laurens van den Acker zien we als de link tussen mens, innovatie, technologie, mobiliteit en industrie. En met de benoeming van Wendy Plomp blijven we trouw aan onze kernwaarden: vernieuwing, onderzoek, en experiment.’

Dutch Design Week

De 17e editie van DDW, het grootste designevenement van Noord-Europa, vindt plaats van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober in Eindhoven (Nederland). In september is het complete programma bekend. Meer informatie

Resultaten voor ‘ddw’

 

Reageer op dit artikel