nieuws

de Architect op Design District met ‘Ontwikkelen van een duurzame werkomgeving’

Interieur

Tijdens Design District (6, 7 en 8 juni) in Rotterdam organiseert de redactie van de Architect een sessie op 7 juni over de vraag hoe je een duurzame werkomgeving ontwikkelt in een snel veranderende samenleving. Verschillende ontwerpers en andere betrokkenen geven ieder circa 10 minuten hun visie, gevolgd door een paneldiscussie onder leiding van hoofdredacteur Harm Tilman.

Het panel van de redactie start om 11.30 uur en kent onderstaande deelnemers:

Teo Krijgsman (fotograaf)
Architecten maken mooie en zinvolle dingen voor hun opdrachtgevers: bijzondere gebouwen, interieur en meubelen. Maar hoe zitten ze er zelf bij? Fotograaf Teo Krijgsman ging op onderzoek.

Teo Krijgsman Fotograaf

Teo Krijgsman

Chris Pachen (N-Interieurarchitecten)
Een werkplek moet ruimte bieden aan individuele en collectieve activiteiten. Ook voor zaken als cursussen en trainingen alsmede socialiseren dient een plek te worden gevonden. Maar volgens Chris Pachen is minstens zo belangrijk is dat de waarden van het bedrijf zichtbaar zijn in het interieur.

Chris Pachen N-Interieurarchitecten

Chris Pachen

Susanne Colenberg (Center for People and Buildings)
De samenleving verandert en daarmee de werkvormen (agile werken), maar volgens onderzoeker Susanne Colenberg blijven mensen in veel opzichten dezelfde, met dezelfde psychologische behoeften.

Susanne Colenberg Center for People and Buildings

Susanne Colenberg

Mark Graafland (Bureau Kroner)
“no fixed concepts: je moet kunnen blijven schuiven”
Een duurzaam kantoor moet ruimte bieden aan verschillende manieren van werken en  blijvend in kunnen spelen op veranderingen.

Mark Graafland Bureau Kroner

Mark Graafland

Hans Bloemendaal (Rohde & Grahl)
De werkomgeving van deze tijd is een circulair ingerichte werkomgeving, aldus Hans Bloemendaal.

Hans Bloemendaal (Rohde & Grahl)

Hans Bloemendaal

Het is niet mogelijk om vooraf aan te geven bij welke sessie je aanwezig wilt zijn. Wel kun je bij bestelling van een toegangskaart je interesse aangeven.

Design District

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen, op 6, 7 en 8 juni, is een beursvloer in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Ook zijn er exposities van design academies en jonge ontwerpers en kun je één of meerdere lezingen volgen.

Meld je nu aan

Tijdens deze sessie ontvang je direct een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer. In deze juni-editie van ons 200 pagina’s dikke magazine gaan we onder andere in op het thema Werkomgeving.
Wil je deze sessie bezoeken? Meld je dan nu aan voor Design District.

Alle portretfoto’s zijn afkomstig van LinkedIn

Reageer op dit artikel