nieuws

SV verbindt zich aan ARC17 Interieur Award

Interieur

De redactie van de Architect meldt verheugd en trots dat SV zich verbindt aan de ARC17 Interieur Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste in Nederland of België gerealiseerde interieurproject.

SV verbindt zich aan ARC17 Interieur Award

Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect: “Ik ben ongelooflijk verheugd dat een zo sterk merk als SV zich verbindt aan onze prijs, die bedoeld is om de interieurarchitectuur in Nederland op een hoger plan te brengen. Ik kijk dan ook bijzonder uit naar de samenwerking met SV in de komende jaren.”

SV is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van meubeloplossingen voor hedendaagse inrichtingsvraagstukken waarbij het inspireren van de mens centraal staat. Duurzaamheid, vormgeving en functionaliteit zitten in elk meubel van de designmerken Verpan, Stua, Sellex, Wagner en Unifor, die SV exclusief in Nederland uitbrengt.

Bovendien ontwikkelt SV sinds 2006 onder het eigen label Prooff bijzondere meubelen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpbureaus als Studio Makkink & Bey en UNStudio. De elf meubeloplossingen van Prooff versterken het welbevinden van de mens en de efficiëntie op de werkplek en moedigen samenwerken en focus aan in gedeelde ruimten.

Kantoor Gemeente Rotterdam, de Rotterdam, GroupA architecten, Studio Makkink en Bey

Leo Schouten, eigenaar SV en Prooff: “Met het verbinden van SV aan de ARC17 Interieur Award laten wij nog meer onze waardering blijken voor de Nederlandse (interieur) architecten. De sector waar wij door de jaren heen zo intensief mee samenwerken en die het verdient om gevierd te worden.’’

Al bijna veertig jaar realiseert SV toonaangevende projecten voor de professionele gebruiker in nauwe samenwerking met de juiste mix van architecten, consultants en dealers. Onder de opdrachten vallen kantoorprojecten voor de Gemeente Rotterdam, de Rabobank, EY, Kone, Broekman en Samskip. Tevens werkte SV aan publieke- en onderwijsgebouwen zoals de Universiteitsbibliotheken van Leiden en de Erasmus bibliotheek. Ook heeft ze klanten in de hospitalty- en zorgsector.

Bekijk het vernieuwde www.sv.nl voor een overzicht van de SV collecties en referentieprojecten.

Heb je een interessant project opgeleverd? Doe mee met de ARC17 Awards! Schrijf je hier in.

 

Foto's

Reageer op dit artikel