nieuws

Marathoninterview Transformatie en interieur

Interieur

de Architect en OBJECT Rotterdam slaan de handen ineen om architecten en ontwerpers samen te brengen rondom een bijzonder onderwerp: Transformatie & Interieur. Tijdens de beurs wordt niet alleen aandacht besteed aan de meer dan zestig exposanten, ook wordt het thema Transformatie & Interieur uitgediept in de vorm van een marathoninterview met tien inspirerende architecten en ontwerpers. Dat vindt op 12 februari van 13 tot 16.15 uur plaats op cruiseschip SS Rotterdam.

Marathoninterview Transformatie en interieur

Thema

In de huidige transformatieopgave is interieur van groot belang. Aan interieurs worden bovendien nieuwe eisen gesteld, samenhangend met de manier waarop mensen hiervan gebruik willen maken. Hoe vertalen ontwerpers en architecten dit in hun werk? Hoe werken ze met elkaar samen aan de nieuwe transformatieopgave?

Harm Tilman_Moderator Object_2016

Harm Tilman, Moderator

Marathon interview

In het marathon interview spreken Harm Tilman en Anne van der Zwaag met Joost Ector en Diederik Dam over transformeren, met Simone Post en Pieter Stoutjesdijk over samenwerken, met Charlotte Ernst en Jeroen Musch over stedelijk gebruik, met Rolf Bruggink en Vincent Taapken over ontwikkelen en met Saskia Simon en Job Floris over inrichten.

 Anne van der Zwaag

Anne van der Zwaag, Moderator

Transformatie en interieur op de Architect

de Architect staat gedurende de maand februari in het teken van transformatie en interieur. In het februarinummer van de Architect wordt het thema behandeld en op de website van de Architect worden de deelnemers aan het marathoninterview dagelijks aan u voorgesteld. Zie www.deArchitect.nl

Programma

In vijf blokken van 30 minuten interviewen Harm en Anne de volgende ontwerpers

13:00-13:30

Joost Ector en Diederik Dam over transformeren

13:40-14:10

Simone Post en Pieter Stoutjesdijk over samenwerken

14:20-14:50

Charlotte Ernst en Jeroen Musch over stedelijk gebruik

15:00-15:30

Rolf Bruggink en Vincent Taapken over ontwikkelen

15:40-16:10

Saskia Simon en Job Floris over inrichten

Plaats en tijd

Marathoninterview Transformatie en interieur
Vrijdag 12 februari 2016, 13-16 uur, Cruiseschip SS Rotterdam

Wil je er op 12 februari bij zijn? Meld je dan aan en maak kans op een gratis toegangsbewijs.

Reageer op dit artikel