nieuws

Winnaars BNI-prijs 2015

Interieur

Roel Slabbers en Kristel ter Steege zijn de winnaars bni-prijs 2015. Juryvoorzitter Jurgen Bey maakte dit onlangs bekend in het Broeinest te Eindhoven. Het aanwezige publiek koos Martijn Feenstra als winnaar Publieksprijs 2015.

Winnaars BNI-prijs 2015

 Roel Slabbers ontving de prijs voor de categorie Masters. Zijn afstudeerproject ‘Inter-Esse’ is een communaal woonhuis in het Limburgse Jekerdal. Kristel ter Steege kreeg de prijs voor haar afstudeerproject ‘Bewoonbare Archeologie’ de overblijfselen van de Duitse Atlantikwall opnieuw vormgegeven.

 Roel Slabbers
Roel Slabbers neemt zijn prijs in ontvangst

Beide winnaars krijgen het bni-lidmaatschap aangeboden voor de periode van twee jaar, daarnaast ontvangen ze een studiebeurs van 3000 euro.

 Kristel ter Steege_BNI
Kristel ter Steege tijdens de prijsuitreiking

Reageer op dit artikel