nieuws

Nieuwe ronden, nieuwe kansen

Interieur

Architectuur en designstudenten kunnen 5000 euro in de internationale Troldtekt Award 2014. De winnaar met het meest creatieve idee voor toepassing van de door het bedrijf geleverde akoestische panelen in verschillende manieren gaat met de prijzenpot naar huis. Registreren kan tot 1 april 2014.

Nieuwe ronden, nieuwe kansen

 

 

 

De Troldtekt Award wordt voor de derde maal uitgereikt aan een jong talent die nieuwe manieren weet te vinden voor toepassing van de klassieke akoestische panelen uit Denemarken. De editie van 2012 is gewonnen door Matthias Kisch uit Kopenhagen voor het Synecdoche-project, een akoestische (wolk)sculptuur met geïntegreerd licht.

De jury bestaat uit Mikkel Frost van CEBRA a/s uit Aarhus, Bjarne Mastenbroek van SeARCH uit Amsterdam en Jorge Vidal van Rahola Vidal Architects uit Barcelona.

De registratie sluit op 1 april waarna de voorstellen geupload moeten zijn op 30 april.

 

Reageer op dit artikel