nieuws

Nieuw trainings- en opleidingscentrum Vitesse

Interieur

Het nieuwe trainings- en opleidingscentrum van Vitesse is met de oplevering een feit. Architectenbureau Geesink Weusten en ontwerpbureau Desarc uit Arnhem maakten samen het ontwerp. Het interieur is afkomstig van ontwerpbureau Desarc die daarmee recht wil doen aan de Vitesse-passie, meedraaien in de top van het internationale voetbal.

Nieuw trainings- en opleidingscentrum Vitesse

 

Voor inspiratie is de clubleiding met de interieurontwerpers van Desarc op bezoek geweest bij het Cobham Training Center van de Engelse topclub Chelsea. Het complex op Papendal is bescheidener van opzet maar heeft vergelijkbare faciliteiten, zoals een zaal voor krachttraining, een therapiebad, een stoomcabine, sportmedische ruimtes, een persruimte en een restaurant.

Kleedkamers

De kleedkamers worden luxer naarmate men verder komt in de academie. In de ruimtes voor de jongste jeugd is alles functioneel vormgegeven, met veel geel, wit en licht hout. Het team van de ‘beloften’ heeft al iets meer luxe, met een eigen locker voor elke speler, beklede banken met opbergruimte onder de zitting en houten wandbekledingen. De ruimtes voor bezoekers en de faciliteiten voor de profs zijn strak met donker hout en zwarte meubels met subtiele gele accenten.

Reageer op dit artikel