artikel

Sandra Foppen over ergonomie en werkgeluk

Interieur

Sandra Foppen over ergonomie en werkgeluk
Hoofdkantoor ASICS EMEA in Hoofddorp door Powerhouse Company. Beeld Sebastian van Damme

Door Afke Laarakker – Sandra Foppen is interieurontwerpster bij Rohde & Grahl. Zij is 7 juni één van de sprekers op de door de Architect georganiseerde bijeenkomst tijdens het Design District in Rotterdam. Vanuit haar expertise vertelt ze over het nut en nadeel van de open werkomgeving.

Sandra Foppen is manager van de Designstudio van ROHDE & GRAHL. Zij ontwerpt unieke en inspirerende omgevingen die aansluiten bij het DNA van de klant. Op 7 juni spreekt zij tijdens Design District in Rotterdam over haar bevindingen.

Sandra Foppen

Werkgeluk

Foppen zal ingaan op het onderwerp Human Based Working. Dit betekent dat het ontwerp gericht moet zijn op de individuele verschillen. Wat voor de één gezond is, kan voor een ander juist stressvol zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor geluid, maar ook voor ergonomie.

Daarnaast spreekt zij over hoe bedrijfsprocessen én mensen leidend zijn voor een goede inrichting van een kantoor. De werkomgeving maakt grote ontwikkelingen door, maar de bedrijfsprocessen veranderen niet wezenlijk. We zitten al zo’n honderd jaar op een stoel achter een bureau. Wat betekent dat voor de werkomgeving? En niet te vergeten: wat betekent dat voor ons werkgeluk?

Op vrijdag 7 juni om 13.00 uur organiseert de redactie van de Architect een bijeenkomst op Design District over het ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’. Tijdens deze sessie ontvang je direct een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer.  Wil je deze sessie bezoeken? Meld je dan nu aan voor Design District.

Lees verder

 

 

Reageer op dit artikel