artikel

Een gezond rendement – Akoestiek in kantoren

Interieur

Een gezond rendement – Akoestiek in kantoren

Hoewel het overaanbod van kantoren is teruggedrongen staat nog altijd ruim 6 miljoen vierkante meter kantoorruimte te huur of te koop. Dat is slecht nieuws voor eigenaren die wel kosten maken, maar geen huurinkomsten ontvangen en tegelijk de waarde van hun object zien dalen.

Renovatie kan een oplossing bieden. Maar welke renovatiekeuzes zijn er? Door de toenemende vraag naar gezonde kantoorgebouwen loont het steeds vaker om te investeren in akoestisch comfort door toepassing van plafond- en wandpanelen. Maar wat zijn de mogelijkheden? Het whitepaper ‘Een gezond rendement’ van Rockfon geeft antwoord op de vraag ‘Hoe kunnen akoestische plafond- en wandoplossingen het rendement op kantoorgebouwen verhogen?’

Download hier de whitepaper>>

 

Reageer op dit artikel