artikel

JUNG toont haar productportfolio op Design District Rotterdam

Interieur

Tijdloos schakelaardesign en slimme toepassingen in scène gezet.

JUNG nodigt u uit om onze stand (V29) te bezoeken op Design District Rotterdam van 6 tot en met 8 juni 2018. Als internationaal georiënteerde fabrikant van moderne gebouwbeheertechniek toont JUNG – gezamenlijk met haar Nederlandse vertegenwoordiging Hateha B.V. – haar noviteiten van 2018 én een greep uit haar actuele productportfolio aan de hand moodboards in de Van Nelle Fabriek.

JUNG toont haar productportfolio op Design District Rotterdam

JUNG Schakelaardesign – van tijdloze klassiekers tot aan nieuwe interpretaties. Met het nieuwe LS 1912 interpreteert JUNG de legendarische tuimelschakelaar opnieuw als hommage aan het jaar van oprichting. Het schakelaarprogramma, opgebouwd uit bouwstenen, past in iedere reguliere inbouwdoos en is toepasbaar met de bestaande afdekramen van de programma’s LS 990, LS Design, LS plus en LS ZERO. Door de afdekkingen en de schakelhevel van echt metaal wordt LS 1912 een bijzonder designobject.

JUNG op Designdistrict 2018 met onder andere JUNG_LS-990

LS-990

LS 990 is de klassieker onder de vlakke schakelaars: al vanaf 1968 door JUNG op de markt gebracht, geniet LS 990, dankzij haar tijdloze elegantie, ook 50 jaar later nog grote populariteit. In 2018 eert JUNG haar schakelaaricoon, met onder andere de brochure “De tijdloze schakelaar. Sinds 1968.“ Naast talrijke varianten in kunststof en metaal is LS 990 bovendien verkrijgbaar in de 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Corbusier gold als één van de meest invloedrijke architecten van de 20e eeuw, en stond ook bekend als schilder en kunstenaar. De kleuren waren voor een geslaagd gebouw in zijn ogen net zo belangrijk als de plattegrond en de doorsnede. Met LS 990 in Couleurs® Le Corbusier maakt JUNG wereldwijd als enige schakelaarfabrikant een unieke architectonische kleurvormgeving mogelijk. Alle tinten kunnen natuurlijk harmonisch met elkaar gecombineerd worden.

LS ZERO is de ultra vlakke variant van het tijdloze LS 990. Dit programma biedt een vloeiende overgang van wand naar schakelaar – met LS ZERO kunnen schakelaars, wandcontactdozen en slimme bedienelementen, onafhankelijk van de ondergrond, consequent vlak gemonteerd worden. Van conventioneel tot Smart Home: meer dan 200 functies kunnen met LS ZERO gerealiseerd worden. Daarnaast presenteert JUNG ook haar programma’s in de A range.

JUNG op Designdistrict 2018 met onder andere JUNG LS1912 Combinatie

JUNG LS1912

JUNG systemen – voor toekomstgerichte oplossingen

Comfortabel regelen van verlichting, temperatuur en zonwering, muziek in elke ruimte, Deurcommunicatie in schakelaardesign, intelligente veiligheidssystemen of de intelligente sturing van alle huis- en multimediatechniek op een touchscreen. JUNG staat voor een vernuftig samenspel van design en innovatiekracht. Dat toont JUNG opnieuw op Design District Rotterdam; onder andere met de serie Smart Controls, die de bediening van verschillende systemen voor huisautomatisering met app’s mogelijk maakt. Met eNet SMART HOME is de bediening van de woning met een smartphone kinderspel. De JUNG Ruimtecontrollers en KNX tasters dragen ook bij aan een energiezuinige en comfortabele bediening van de gebouwbeheertechniek.

JUNG op Designdistrict 2018 met onder andere JUNG SC5

JUNG SC5

JUNG op Design District Rotterdam (06.–08.06.2018)
Stand: V29

Van Nelle Factory
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam (NL)

Openingstijden:
Woensdag 6 juni 11.00 – 19.00 uur
Donderdag 7 juni 11.00 – 19.00 uur
Vrijdag 8 juni 11.00 – 18.00 uur

JUNG – vooruitgang als traditie

JUNG is premium leverancier van moderne gebouwbeheertechniek. Schakelaars, contactdozen, dimmers, observers en systemen voor sturing van de functies in woningen zowel als utiliteit behoren tot het portfolio van deze middelgrote traditionele onderneming. Opgericht in 1912 is de enige drijfveer ook nu nog voor alle producten: JUNG ontwikkelt en maakt met pioniersgeest tijdloos vormgegeven producten en toekomstgerichte oplossingen. De designs en toepassingen van JUNG kunnen altijd worden afgestemd op individuele wensen. Zij worden geproduceerd op de beide standplaatsen in Schalksmühle en Lünen. Daarvoor ontving het bedrijf in 2011 van TÜV Nord het certificaat ‚Made in Germany’. Stevig geworteld in de regio, en sinds tientallen jaren een stabiele werkgever, vertrouwen tegenwoordig klanten over de hele wereld op de continu hoge kwaliteit. Daarbij is JUNG zich bewust van haar grote verantwoordelijkheid voor duurzame en energie-efficiënte productie. De teamgeest van de ongeveer 1.200 medewerkers in Duitsland en de 17 dochterondernemingen en 67 vertegenwoordigingen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië spelen hierin een sleutelrol.

Vertegenwoordiging voor Nederland:

HATEHA elektrotechnische handelsonderneming b.v.
Postbus 111
2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk
Telefoon: +31 71 341 90 09
info@hateha.nl
www.hateha.nl

Contactpersonen voor architectuur:
Lysander Koenraadt & Martijn van Rijssel

Reageer op dit artikel