artikel

SV Collection in de Nieuwe Kerk in Delft

Interieur

Design in de Kerk. Op 10 november is de Nieuwe Kerk in Delft opnieuw in gebruik genomen, na een intensieve restauratieperiode onder leiding van Van Hoogevest Architecten. In de middenbeuk van de Nieuwe Kerk staan de Laclasica stoelen van het Spaanse STUA. SV Collection is de partner van STUA in Nederland. Tijdloos design in een historische omgeving. A match made in heaven.

SV Collection in de Nieuwe Kerk in Delft

De Nieuwe Kerk Delft trekt jaarlijks 250.000 betalende bezoekers. Grote trekpleisters zijn de aanwezigheid van de koninklijke grafkelders en het grafmonument voor Willem van Oranje.

Het kerkgebouw is weer in uitstekende conditie en heringericht met een lange zichtas waarbij de stoelen Laclasica van STUA een echte eyecatcher zijn. Binnen de architectuur en historie creëren ze een ruimte waar tijd geen rol speelt. Dat is waarom Jesus Gasca’s design Laclasica wordt genoemd. Bekijk STUA op SV.nl

Reageer op dit artikel